Wanneer u onderweg op uwWindows-laptop werkt en u uw stekker bent vergeten (of als er geen stopcontact beschikbaar is) wilt u niet dat de computer uitvalt, waardoor u uw werk kwijt raakt.
Met deze 4 simpele tips kunt u uw werktijd iets verlengen.

Tip 1.
Klik op het batterij-icoontje rechts onder in het scherm en verschuif de getoonde slider helemaal naar links voor de hoogste energiebesparing of naar rechts voor de beste prestaties. Dit zou zo maar 30 tot 60 minuten extra werktijd kunnen opleveren!Tip 2:
Klik in hetzelfde venstertje op ‘Batterij-instellingen’ voor extra energiebesparingsopties. Schakel ‘Batterijbesparing’ in en zet deze op 20% of hoger. Hiermee wordt de batterijbesparing automatisch ingeschakeld als de batterij minder dan het aangegeven percentage aan capaciteit heeft.

Tip 3:
Vink in het energiebesparingsopties-venster ook ‘De helderheid van het scherm verminderen als batterijbesparing is ingeschakeld’ aan.

Tip 4: Zet het scherm minder fel. Beeldscherm verlichting kost veel energie. Hoe minder fel, hoe langer de accu mee gaat. Dit kan ook zo maar 60 minuten of meer aan extra werktijd opleveren.

Volg ons ook op onze Facebook-pagina voor meer informatie!
www.facebook.com/mrbcomputersassen