Microsoft gaat Windows Mail en Agenda vervangen door Outlook. Outlook wordt het standaard emailprogramma en is vanaf 2024 door iedereen gratis te gebruiken. Vanaf de nieuwste update van Windows (23H2) wordt het nieuwe Outlook al het standaard mailprogramma in Windows.

Sinds juni 2023 is Microsoft al bezig om email accounts (o.a. Outlook, Live en Hotmail) over te zetten naar Outlook. Heeft u een email account dat wordt ondersteund door het nieuwe Outlook, dan ziet u mogelijk rechtsboven in het venster van Windows Mail een knop om het nieuwe Outlook te proberen. Door te klikken op deze knop wordt het nieuwe Outlook gedownload, geïnstalleerd en gestart. In het nieuwe Outlook kunt u zich aanmelden en ervoor kiezen om al uw instellingen en emails te importeren.

Eind 2024 zal Microsoft de ondersteuning van Windows Mail en Agenda stoppen. Wilt u het nieuwe Outlook niet gebruiken, dan zult u moete overstappen op een ander emai-programma.

Ervaart u problemen met Windows Mail en Agenda of wilt u begin 2024 ook overstappen op Outlook en kunt u hier hulp bij gebruiken? Laat het ond dan even weten, dan helpen wij u weer snel op weg.

Volg ons ook op onze Facebook-pagina voor meer informatie!
www.facebook.com/mrbcomputersassen