U herkent vast wel dat u per ongeluk belangrijke foto’s of documenten hebt verwijderd of dat u uw harde schijf per ongeluk heeft laten vallen. Zijn er bestanden verloren gegaan en kunt u deze niet meer terug krijgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij werken samen met Data Recovery Nedeland, een solide partner als het gaat om het herstel van uw data. Zij hebben de expertise en jarenlange ervaring om uw data te kunnen herstellen, ook als de data-drager fysiek of elektronisch is beschadigd door bijvoorbeeld vallen, brand of waterschade.


Hierdoor kunnen wij 97% kans op dataherstel garanderen!

Wat doen wij?

Wij zoeken met specialistische recovery software naar uw waardevolle bestanden en proberen deze te herstellen. Mocht dit niet lukken of is de harde schijf fysiek beschadigd, dan kunnen wij de data op uw harde schijf mogelijk laten herstellen via onze gespecialiseerde partner.

 

Wij doen er alles aan om uw data terug te krijgen, zodat u weer gerust en probleemloos verder kunt waar u mee bezig was.

 

recovery1

 

Lukt het altijd?

Nee, helaas lukt het niet altijd om de bestanden terug te halen. Als u te lang wacht is de kans groot dat de verwijderde bestanden worden overschreven door andere bestanden. Ook kan het zijn dat de data er niet meer af gehaald kan worden omdat de harde schijf fysiek te zwaar beschadigd is, waardoor de data niet meer goed gelezen kan worden. Het beste wat u kunt doen is de PC of laptop direct uit zetten en MRB-computers bellen voor advies en ondersteuning.

Video-digitalisering

Heeft u nog speciale of waardevolle herinneringen op videobanden staan? Zorg dat deze informatie niet verloren gaat!

Videobanden (zowel VHS, video8 en andere formaten) verliezen in de loop der jaren aan kwaliteit. Dit komt doordat de videobanden en de magnetische laag daarop steeds verder achteruit gaan. Ook worden de videorecorders steeds schaarser en kunnen niet meer rechtstreeks op uw TV  worden aangesloten.

Zorg dat de informatie op deze banden niet verloren gaat en laat ze z.s.m. digitaliseren. Daarmee krijgt u de beelden overgezet naar uw PC of laptop en blijft de huidige kwaliteit behouden.Wij kunnen dit professioneel voor u overzetten, waardoor uw vastgelegde herinneringen blijven behouden voor nu en voor later …..

vhs2dvd