PC-hulp

“Help, mijn computer doet raar !”

Ergernis bij het gebruik van software kunnen wij vaak in korte tijd bij u thuis oplossen en u uitleggen waar en waarom het probleem zich voordoet. Wij werken samen met u aan de oplossing, waardoor u niet meer de hulp van anderen hoeft te vragen voor uw computer problemen.

Ook voor netwerk storingen of het aanleggen van Kabel- of ADSL modem, de installatie van routers en het aanleggen van bekabelde netwerken en WiFi kunt u vanzelfsprekend terecht bij MRB-computers. Onze deskundige monteurs lossen het snel voor u op en stellen uw netwerk optimaal in. Voor u een hele zorg minder!

I.v.m. de hoge besmettingsrisico’s van het Coronavirus en om uw en onze veiligheid en gezondheid te garanderen voeren wij op dit moment geen werkzaamheden uit op locatie. Alle overige werkzaamheden en PC-hulp op afstand kunnen wel worden uitgevoerd. Hierbij houden wij rekening met de door de overheid geadviseerde maatregelen.

Bestel uw PC-hulp tijd

Gekozen bedrag € -

Heeft u een goed werkende internetverbinding en werkt Windows nog naar behoren? Dan is het ook mogelijk dat wij met veilige software ondersteuning op afstand kunnen leveren. De kosten vallen vaak erg mee en u kunt direct weer verder!

 

Wij werken met gereserveerde PC-hulp tijd. Kies hiernaast de te reserveren tijd en betaal vooraf.

TIP: meestal kunnen we binnen 30 minuten uw probleem al verhelpen.

 

Zodra u heeft betaald, kunt u telefonich contact met ons opnemen om een PC-hulp moment af te spreken.

Uw PC of laptop gebruiksklaar voor maar € 39,- !

Heeft u net een nieuwe PC of Laptop aangeschaft, maar geen tijd om alles in te stellen? Geen probleem! Wij kunnen uw apparaat volledig startklaar maken, eventueel met de gewenste software die u geïnstalleerd wilt hebben.

Wat doen wij voor u?
√ Windows installatie afmaken en optimaal configureren.
√ Installeren van de meest recente updates en drivers.
√ Basis software installeren voor een zo optimaal mogelijke werking.
√ Installeren van uw eigen software (Office of andere software pakketten).
√ Instellen en overzetten van uw email.
√ Overzetten van uw data van uw oudere naar de nieuwe pc/laptop.

Extra handigheidjes...

Wij hebben voor u een aantal Windows-instellingen op een rijtje gezet, zodat u niet teveel handelingen hoeft te doen als u deze zoekt.
klik op één van deze onderste knoppen om de instellingen te bekijken en te proberen!

Pagina delen: