Wij repareren elk merk PC of laptop waarop Windows draait. U betaald bij ons een eerlijke prijs die vaak lager ligt dan andere computer reparatie bedrijven. Wij repareren uw producten met hoogwaardige onderdelen en geven wij 3 maanden garantie op alle reparaties die wij uitvoeren. Dat geeft u de zekerheid dat het echt goed gebeurt.

        Onze werkwijze:

   U bied uw PC / laptop bij ons aan.

   U krijgt u een prijsopgave vooraf.

   Wij repareren uw PC / laptop.

   U haalt uw PC / laptop weer op, of

   wij sluiten deze weer bij u aan. 

        Dat is onze service !

reparatie
Wat doen wij met uw defecte apparatuur?

Na reparatie leveren wij altijd het defecte onderdeel aan u terug. Hiermee laten wij zien dat wij alleen onderdelen vervangen als deze echt defect zijn.  Eerlijk is eerlijk.

 

Uiteraard kunnen wij op uw verzoek de defecte onderdelen correct en milieuvriendelijk voor u afvoeren, zonder extra kosten.

Uw privacy en gegevens


Wij gaan erg zorgvuldig om met uw persoonlijke data op uw oude of defecte harde schijf of SSD. Indien mogelijk kunnen wij uw opslagmedium voor u helemaal leegmaken (wipen) en/of deze hardwarematig vernietigen.

Hierdoor worden uw persoonlijke bestanden écht degelijk verwijderd van uw harde schijf of SSD en kunt u er zeker van zijn dat uw data niet in verkeerde handen valt. U heeft er verder geen omkijken meer naar.


U kunt van ons een officiëel wipe-cerificaat krijgen, waarmee aangetoond wordt dat wij uw opslagmedium echt volledig hebben gewist.

Wij zorgen er voor dat u weer probleemloos verder kunt en u geen zorgen heeft over uw data!

poppetje-duim-omhoog