Reparatie

Wij repareren elk merk PC of laptop op module-basis, wat wil zeggen dat wij elk defect onderdeel in de PC of laptop geheel vervangen voor een nieuw exemplaar van dezelfde kwaliteit of  beter. Wij voeren de reparatie vakkundig uit met kwaliteit onderdelen tegen een zeer scherpe prijs! U betaald bij ons een eerlijke prijs die vaak lager ligt dan andere computer reparatie bedrijven.

Voordat de reparatie wordt uitgevoerd, wordt u ingelicht over de te maken kosten. Op deze manier staat u bij aflevering van de gerepareerde PC of laptop niet voor verrassingen. Het defecte apparaat wordt, indien gewenst, bij u opgehaald en na reparatie teruggebracht. Aansluiten en demonstreren van de gerepareerde apparatuur hoort bij onze service!

Bij aflevering leveren wij altijd het defecte onderdeel aan u terug, zodat u kunt zien wat vervangen is en wij niets achter houden. Eerlijk is eerlijk! Uiteraard kunt u er altijd nog voor kiezen dat wij het defecte onderdeel voor u afvoeren en/of vernietigen.

Heeft u vragen of wilt u een reparatie aan uw PC of laptop laten uitvoeren?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of plan online zelf een afspraak!

Installatie

Wij nemen u de installatie van software of hardware graag uit handen. Dat scheelt u veel werk en ergernis en kunt u snel weer verder.

Uiteraard helpen wij u ook graag op weg bij het gebruik van de nieuw geïnstalleerde software of hardware.

Ook voor het aanleggen van Kabel- of ADSL modem, de installatie van routers en het aanleggen van locale netwerken kunt u vanzelfsprekend terecht bij MRB-computers.

Installatie van software

Voor het (her-)installeren van Windows kunt u de PC of laptop bij MRB-computers langsbrengen of kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. De installatie die wij voor u uitvoeren is compleet met alle nieuwste drivers en updates. Aansluiten en demonstreren van de apparatuur of software hoort uiteraard bij onze service!

Installatie van hardware

Wij kunnen u assisteren bij de plaatsing en installatie van hardware. Daarbij maakt het niet uit of deze bij ons of elders is aangeschaft. Indien u wenst kunnen wij u ook duidelijk uitleg geven over  het gebruik van nieuwe hardware en eventuele benodigde en/of bijgeleverde software.

Installatie van netwerken

Ook het aanleggen en onderhouden van (draadloze) netwerken en de installatie van kabel- of ADSL modems kunnen wij voor u verzorgen. Daarbij gaan wij niet uit van de standaard instellingen, maar passen alles zo optimaal mogelijk aan aan uw woonsituatie. Wij kunnen u daarbij ook uitstekend adviseren over de mogelijkheden voor uitbreiding van uw netwerk . Hierbij wordt ook zeker de beveiliging niet uit het oog verloren!

Heeft u hulp nodig en wilt u een specialist aan huis?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

 

Call Now Button
Reviews