Webdesign is een kunst ….

Een website is vaak de eerste kennismaking met een bedrijf of organisatie. Daarnaast biedt het internet u enorme kansen om nieuwe klanten te werven en de relaties met uw huidige klanten te verstevigen. Uiteraard is een adaptieve website hierbij heel erg belangrijk, waardoor uw website ook goed werkt op een tablet of telefoon!

Uw heeft zelf meestal een goed idee, maar de uitvoering is vaak lastig. Bijna altijd blijkt dat designen echt een vak apart is. MRB-computers ontwept en realisseert professioneel en uitnodigende websites, waarbij uw inbreng van groot belang is! Ook het opzetten van een web-shop kunnen wij voor u realiseren. Betrouwbaar, professioneel en met de uitstraling die bij uw bedrijf past! M.b.v. WordPress en Prestashop ontwerpen en ontwikkelen wij samen met u een hoogwaardige website of webshop waarmee úw doelstelling wordt behaald;

een positieve, duidelijke en informatieve presentatie van uw bedrijf op internet !

 

 

Webdesign en reclame …. een totaalconcept!

Naast een website is niets zo belangrijk als reclame!  Het design moet uiteraard terugkomen in uw huisstijl, maar ook op reclamematerialen zoals folders, auto-bestickering, enz. Wij kunnen zorg dragen voor de totale opzet en afwerking van uw  reclamemateriaal. Hiervoor hebben wij de aansluitende contacten met diverse vakbedrijven, die garant staan voor kwaliteit. Indien nodig kunnen wij zelfs fotografisch materiaal voor u verzorgen, denkt u hierbij aan productfotografie, sfeerfoto’s of foto’s van uw werklocatie.

Uw reclame is onze zorg, daar kunt u van op aan !

Portfolio van onze klanten…..

Hieronder zie je een selectie van de websites van onze klanten. Volop mogelijkheden om inspiratie op te doen voor uw website! Heeft u een eigen idee of wilt u het helemaal aan ons overlaten? Wij kunnen websites leveren in allerlei kleuren en maten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en de mogelijkheden.

Call Now Button
Reviews