Wij repareren elk merk PC of laptop waarop Windows draait. U betaald bij ons een eerlijke prijs die vaak lager ligt dan andere computer reparatie bedrijven. Wij repareren uw producten met hoogwaardige onderdelen en geven 3 maanden garantie op alle reparaties die wij uitvoeren. Dat geeft u de zekerheid dat het echt goed gebeurt.

        Onze werkwijze:

   U bied uw PC / laptop bij ons aan.

   U krijgt van ons een prijsopgave vooraf.

   Wij repareren uw PC / laptop.

   U haalt uw PC / laptop weer op, of

   Wij brengen deze bij u en sluiten hem weer bij u aan. 

        Dat is onze service !

reparatie
Wat doen wij met uw defecte apparatuur?

Na reparatie leveren wij altijd het defecte onderdeel aan u terug. Hiermee laten wij zien dat wij alleen onderdelen vervangen als deze echt defect zijn.  Eerlijk is eerlijk.

Uiteraard kunnen wij op uw verzoek de defecte onderdelen correct en milieuvriendelijk voor u afvoeren, zonder extra kosten.

TIP!

Afhankelijk van hoe het defect is ontstaan, is het misschien ook mogelijk om de schade bij uw verzekering op te geven. U kunt dan onze factuur indienen en de reparatie vergoed krijgen!

poppetje-duim-omhoog
Uw privacy en gegevens


Wij gaan erg zorgvuldig om met uw persoonlijke data op uw oude of defecte harde schijf of SSD. Indien mogelijk kunnen wij uw opslagmedium voor u helemaal leegmaken (wipen) en/of deze hardwarematig vernietigen.

Hierdoor worden uw persoonlijke bestanden écht degelijk verwijderd van uw harde schijf of SSD en kunt u er zeker van zijn dat uw data niet in verkeerde handen valt. U heeft er verder geen omkijken meer naar.


U kunt van ons een officiëel wipe-cerificaat krijgen, waarmee aangetoond wordt dat wij uw opslagmedium echt volledig hebben gewist.

Wij zorgen er voor dat u weer probleemloos verder kunt en u geen zorgen heeft over uw data!