Let op:  Wacht niet te lang om uw data te laten herstellen!

U herkent vast wel dat u per ongeluk belangrijke foto’s of documenten hebt verwijderd of dat u uw harde schijf per ongeluk heeft laten vallen. Zijn er bestanden verloren gegaan en kunt u deze niet meer terug krijgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wacht niet te lang want dan is de kans groot dat de verwijderde bestanden worden overschreven door andere bestanden. Ook bij het zelf proberen om data te herstellen kunnen deze verloren gaan.

Wat doen wij?

Wij zoeken met specialistische recovery software naar uw waardevolle bestanden en proberen deze te herstellen. Mocht dit niet lukken of is de harde schijf fysiek beschadigd, dan kunnen wij de data op uw harde schijf mogelijk laten herstellen via onze gespecialiseerde partner.

Het beste wat u kunt doen is de PC of laptop direct uit zetten en MRB-computers bellen voor advies en ondersteuning.

 

Herstel procedure bij MRB-computers

Wij hanteren deze 3  simpele stappen:

Stap 1 - Harde schijf of SSD afgeven bij MRB-computers
33%
Stap 2 - Data herstel wordt door ons uitgevoerd
66%
Stap 3 - U ontvangt de herstelde data terug
100%

In samenwerking met onze externe partner

Kunnen wij de data niet achterhalen of is de harde schijf of SSD fysiek beschadigd? Geen paniek, wij kunnen uw harde schijf door onze gespecialiseerde partner laten analyseren. In meer dan 97% van alle gevallen kunnen zij ook dan nog data van uw harde schijf of SSD halen.

Wij werken samen met Data Recovery Nedeland, een solide partner als het gaat om het herstel van uw data. Zij hebben de expertise en jarenlange ervaring om uw data te kunnen herstellen, ook als de data-drager fysiek of elektronisch is beschadigd door bijvoorbeeld vallen, brand of waterschade.


Samen met Data Recovery Nederland kunnen wij 97% kans op dataherstel garanderen!

Herstel procedure via Datarecovery Nederland

Stap 1 - Analyse door Data Recovery Nederland

Uw harde schijf of SSD bieden wij aan bij Data Recovery Nederland voor analyse.

Stap 2 - Prijsopgave

Wij sturen u een prijsopgave gebaseerd op minimaal 70% herstel van uw data. 

Stap 3 - Akkoord geven

U dient akkoord te geven voor de gemaakte  prijsopgave voor datarecovery. Recovery van 70% of meer wordt gezien als geslaagd en wordt gefactureerd. 

Stap 4 - betalen van de factuur

U betaald vooraf via ons de de factuur. Pas daarna zal Data Recovery Nederland starten met de recoverywerkzaamheden.

Stap 5 - Bestanden worden hersteld

Uw bestanden worden hersteld en er wordt een bestandenlijst gemaakt. Op deze lijst kan worden aangegeven welke bestanden u wilt ontvangen.

Stap 6 - Weinig bestanden te herstellen

Blijkt achteraf minder dan 70% van de data te kunnen worden hersteld, dan kunt u bepalen of u de data recovery door wilt laten gaan of dat u afziet van data recovery. Bij het afzien van data recovery wordt de factuur aan u terugbetaald, min de onderzoekskosten á € 25,-

Stap 7 - Herstelde bestanden terug

Data wordt door Data Recovery Nederland aangeleverd bij MRB-computers. Wij overhandigd de data aan terug aan u.

Vragen over data-herstel via MRB-computers

Ja en nee. Als de harde schijf niet beschadigd is kunnen wij in de meeste gevallen een heleboel data terughalen die er op staan. Data die overschreven is door het blijven gebruiken van de harde schijf kunnen helaas niet worden hersteld. Het kan ook voorkomen dat de harde schijf zodanig is beschadigd dat wij er helaas geen data vanaf kunnen halen. In dat geval kunnen wij de harde schijf opsturen naar Data Recovery Nederland. Vaak kan dan nog veel data worden hersteld, maar de kosten zullen dan ook vele malen hoger uitvallen.

Bij ons is privacy erg belangrijk. Wij gaan nauwkeurig en veilig met uw data en persoonsbestanden om. Wij zullen nooit uw data gaan bekijken, kopiëren, doorgeven, doorverkopen of andersinds gebruiken, tenzij wij uw uitdrukkelijke toestemming hiervoor hebben en daar specifiek naar moeten zoeken en of moeten bekijken om een probleem op te lossen.

Wij doen er alles aan om alle mogelijk verloren bestanden te herstellen, echter kunnen wij geen garantie geven dat al uw belangrijke bestanden ook daadwerkelijk hersteld kunnen worden. Data herstel kost veel tijd en energie en wordt daarom ook doorbelast. Achteraf geld terug krijgen is helaas niet mogelijk, met uitzondering wanneer er minder dan 70% van de data kan worden hersteld door onze gespecialiseerde partner en er door u wordt afgezien van dataherstel.

Bij data herstel door ons zelf dient u de factuur bij het afhalen van de herstelde bestanden direct te voldoen.

Bij data herstel door Data Recovery Nederland dient de factuur vooraf voldaan te worden. Data Recovery Nederland herstelt de data en geeft deze pas af als de factuur volledig is betaald.

Digitaliseer uw oude video banden voor ze verloren gaan …

Heeft u nog speciale of waardevolle herinneringen op videobanden staan? Zorg dat deze informatie niet verloren gaat!

Videobanden (zowel VHS, video8 en andere formaten) verliezen in de loop der jaren aan kwaliteit. Dit komt doordat de videobanden en de magnetische laag daarop steeds verder achteruit gaan. Ook worden de videorecorders steeds schaarser en kunnen niet meer rechtstreeks op uw TV  worden aangesloten. 

Naast de kwaliteitsverlies is er vaak maar één exemplaar van de banden en kunnen deze door defecten of fysieke beschadiging (bijv. door brand) geheel verloren gaan.

Zorg, net als vele anderen,  dat uw herinneringen op deze banden bewaard blijven en laat ze z.s.m. digitaliseren! Daarmee krijgt u de beelden overgezet naar uw PC of laptop en blijft de huidige kwaliteit behouden. 

Wij kunnen dit professioneel voor u overzetten, waardoor uw waardevolle herinneringen blijven, voor nu en voor later …..

vhs2dvd