Help ons en doneer uw oude PC/laptop voor een goed doel!

 

In deze moeilijke tijd hebben veel mensen het erg zwaar. Wij willen graag ons steentje bijdragen door gebruikte computers en laptops gebruiksklaar te maken en weg te geven aan mensen die het op dit moment niet breed hebben en zich geen computer kunnen veroorloven. Dit kunnen wij echter alleen met uw hulp!

 

Heeft u nog een goed werkende PC of laptop thuis staan of liggen waar u niets mee doet en wilt u graag mensen helpen die het niet breed hebben? Help ons mee, vul het onderstaande formulier in en doneer uw oude PC of laptop. Wij zorgen dat deze op een goede plek terecht komt. 

Voor de aangegeven doelgroep zetten wij ons belangeloos in. Wij willen graag goed werkende systemen weg geven en om extra kosten te voorkomen kunnen wij laptops met slechte of niet werkende accu’s alleen gebruiken voor onderdelen.

Let op: MRB-computers is gevestigd in Assen. Uw oude apparatuur kunnen wij binnen Assen kosteloos bij u ophalen, brengen mag natuurlijk ook. Komt u van buiten Assen, dan kunt u de apparatuur bij ons komen brengen. Brengen kan echter alléén op afspraak.
In overleg kan het ook naar ons verstuurd worden.

< voor PC’s en laptop doneren klik hier >

< Voor onderdelen doneren klik hier >

Wilt u een PC of laptop doneren?

poppetje-duim-omhoog

Bedankt!

Wij hebben dit jaar al

0

gezinnen blij gemaakt met een gedoneerd systeem!

Vanaf 2021 hebben wij al 16 gezinnen blij gemaakt met een nieuwe PC of laptop.

Namens hen willen wij de donateurs heel erg bedanken!

Wilt u computeronderdelen doneren?

Heeft u nog computeronderdelen thuis waar u niets mee doet en nog goed te hergebruiken zijn? Wij zijn er erg blij mee en kunnen andere computers hiermee repareren of compleet maken. Vul dan dit onderstaande formulier in om deze te doneren.

 

Uw oude computeronderdelen kunnen wij binnen Assen kosteloos bij u ophalen. U mag het ook bij ons komen brengen, dit kan echter alleen op afspraak. In overleg kan het ook naar ons verstuurd worden.