Over ons

Over MRB-computers

Wij werken niet vanuit een bedrijfspand, maar vanuit huis en werken ook vaak bij u thuis. Ook hebben wij geen computer onderdelen op voorraad liggen, waardoor wij de kosten laag kunnen houden. Daarom is ons motto: “Kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs”. Het is geen loze belofte! Omdat wij geen hoge kosten hebben voor o.a. een bedrijfspand, zijn wij vaak goedkoper dan andere computerbedrijven. Wij houden niet van verrassingen en geven altijd vooraf een prijsopgave. U krijgt geen hogere rekening dan verwacht!

 

MRB-computers is al sinds 1999 het adres voor alles op IT-gebied. Voor reparatie, installatie, onderhoud, cleaning, data-recovery en ook webdesign kunt u bij ons terecht. Daarom zijn wij ook de computerspecialist in Assen! Wij leveren service bij u thuis om u snel weer probleemloos op weg te helpen, ook ’s avonds en in het weekend! Als u dit wenst kunnen wij uw PC of laptop bij u ophalen en na reparatie terugbrengen. U hoeft zelf bijna niets meer te doen.

 

Over onszelf

Mijn naam is Marcel, Ik ben eind jaren ’90 begonnen met reparatie van computers en hulp bij computerproblemen. In 1999 heb ik het bedrijf MRB-computers opgezet. Vanaf dat moment heb ik flink geadverteerd en heb ik veel mensen kunnen helpen. Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan als zelfstandige en werken bij grote ICT bedrijven is het dienstenpakket steeds verder uitgebreid. Sinds enkele jaren helpt ook mijn zoon William mee in het bedrijf. Samen vinden wij het belangrijk om mensen te ondersteunen en te helpen als zich computerproblemen voordoen.

Vaak doe ik zelf de buitendienst (bij de klant thuis) en werkt William in onze werkplaats om uw problemen op te lossen. Ook komt William regelmatig mee bij grotere klussen om mee te helpen en nog meer ervaring op te doen. Samenwerken is op die manier erg leuk en we kunnen op die manier nog sneller en beter uw probleem oplossen. Deze extra hulp krijgt u er gratis bij!